вторник, 10 януари 2012 г.

Рапорт даден



    Книжната вълна, която съвсем логично и следпразнично е заляла блог-пространството може би е причина за спад на моя интерес към хммм този тип публикации.../ По-проницателните веднага ще схванат прозрачното ми на вид извинение да оправдая мързела си :)))/.
    Всъщност съм щастлива и доволна, че виждам / визирам разбира се леките демонстрации / включая и моя милост /, изразени в снимки на наредени книжни тела, скърцащи и пухтящи по рафтове и легла/, как все повече хора споделят прочетеното, но пък тази масовост започва все повече да ме отдалечава, че и леко дразни. Дразни, но ми дава и безценни идеи за изграждане на подпори на бъдещия ми статив, посредством тухли-четворки от по хиляда страници... :))))

    Даже най-честно си признавам, че не следя всички, а само тези, чието мнение ме интересува.
Ностро е един от тях и от малцината, които са информирани в детайли какви ужасяващи резултати има за мен консумацията на разнородни книжни тела и въпреки, че е наясно с това, има смелост все още да контактува с мен.
Четенето е един вид хранене и предполагам, че менюто ми не интересува никого, изключая двама-трима...
Т.е. няма да пиша нищо за никакви прочетени или стоящи в саламура книги!

    Знам, че съм на път да се превърна в пълен темерут и аутсайдер, но напоследък съм заложила на спорта и показвам изключителни резултати! И не ми дреме от нищо!

Това е!
:))))

10 коментара:

  1. Споделям мнението ти. Мислех да ида до селската бибилотека и да снимам един от рафтовете с дебели книги, след което да пусна снимката със заглавие "Прочетено през 2011 - част 1" /съответно щеше да има част 2, 3 и може би - 4/, но реших че никой няма да се върже. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Добър коментар на Скротумски :D

    ОтговорИзтриване
  3. Ей, спортът е истината. Ко имам деца, вообще ми не требе да са умни, блъскам ги из различни спортове - да бъдат здрави, щастливи и тъпи.

    ОтговорИзтриване
  4. добре де, що не каза поне следобедните закуски от по колко страници са.;)

    ОтговорИзтриване
  5. Ел, ако се беше бухнала така в библиотеката ми и не беше изпаднала в комоцио, щеше да ти е съвсем за кратко!

    Значи, от поста ти успях да си затвърдя впечатлението, че библиотеката ти е придобила вселенски размери и нарочно не искаш да я споделиш, за да не си останеш без нея. Явно нямаш за пазачки брадати вещици-нимфоманки, но защо не казваш, щях да ти дам няколко на заем.

    Е, нищо. Гледай си я със здраве. За сега не мисля да ти я отмъквам, тъй че нямаш основание да се притесняваш и да се навърташ често около нея. Излизай на разходки и оставяй ключа от стаята на сигурно под саксията отвън. Надявам се винаги държиш сладки и мляко с какао върху холната масичка?

    ОтговорИзтриване
  6. :)))
    Нищо не ми пречеше да пейстна списъка от прочетеното, но някак нямаше да съм аз. :)
    Подозирам, че половината от постоянно пишещите за книги го правят от задължение или нарцистични подбуди, а тия които четат, но не пишат се хилят отстрани и коментират "тия фукльовци с библиотеките". Малцина са тези, които наистина изпитват удоволствие и потребност от четенето, както и от споделяне на впечатленията си от това. Пък аз се отцепих, точно в момент, в който трябваше да ги подкрепя...Както и да е.
    Приемете, че съм фукла, която в момента не е в настроение. :)

    пп. Спортистите не звънят на 112. Те сами се откопават. ;)

    и още един пп. Ностро е прав! Затова го обичам толкова и постоянно се противопоставям енергично на поканите му :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Хах, мазненето настрана, но Ел наистина е права, че съм прав! Благодаря й за гласуваното доверие. :P

    ОтговорИзтриване
  8. А защо си се забила в преградата на заден ход с кънките?!
    Пак ли си чела книжка, докато се пързаляш? А после и нас ни пързаляш, че не си чела.. Да, бе - да!

    ОтговорИзтриване
  9. Пхахахахах, уникален подход, към спорта включително / снимката ме разхилоти на макс!/:) Подкрепям всяка артистична изява, моля само далече от пагубният 112 и продължавай да си със своята позиция и занапред- като глътка свеж въздух :) Не знам в какво точно настроение си писала поста, но ми допадна страшно откровеността ти- ей затуй та аресвам :))
    Леко четене в тайнственият свят на магичната Ел, пожелавам от сърце :)

    ОтговорИзтриване
  10. Ностро, благодаря за подкрепата!
    И стига си стоял прав, дивани нямате ли? :D :)))

    Танко, ти изобщо имаш ли идея колко е трудно да се пързаляш назад, докато балансираш с "Атласа на Кленке"? :)))

    Хей Омни, смееш се като мен! :)) Снимката я имам благодарение на Ностро, който като треньор е задължен да следи всяка моя спортна изява! Благодаря за милите думи, желая ти приятно четене на живата светлина от свещите. ;)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.